Yoga Sivananda

NAZOMEREN BIJ DE ABDIJ VAN AVERBODE

Yoga, meditatie en creatieve workshops

Hoe zou het voor je zijn om van de bewegelijke zomer langzaam over te gaan naar een meer zachte, ingetogen verbinding in de nazomer en om je zo dan even terug te trekken van deze wereld?

Griet De Keyser Do-In Yoga en verbindend natuurcoach en Petra Elberse yogadocent en levenskunstenaar bieden een driedaagse bespiegeling aan waarbij integrale yoga, verbinding voelen met jezelf, met anderen en met de natuur centraal staan.

We verwelkomen we je graag in de Abdij van Averbode van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus 2023.

De geborgenheid en de stilte van de abdij is namelijk de ideale plek om samen met een groepje gelijkgestemden weer helemaal verbinding te voelen met jezelf, de natuur en de mensen om je heen.

Griet en Petra kijken ernaar uit jou hierin te mogen begeleiden. Zij ondersteunen je graag met zachte yoga, meditatie, stilte, bosbaden en creatieve workshops.

Tenslotte is er daarnaast ook voldoende vrije tijd om op jezelf te zijn. De omgeving is prachtig om te wandelen. Je stapt zo even in een andere wereld, de wereld van het zijn.

Volpension

Voor deze dagen is volpension voorzien. Ieder beschikt over een luxe 1 persoonskamer met sanitair (wc en douche). Maaltijden worden in de Abdij bereid en zijn typische Vlaamse keuken gerechten, rijk en lekker. Keuze met/zonder vlees.

Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dit helpt ons enorm met de organisatie en daarmee kan wie vóór 18 juni bevestigt, genieten van een vroegboekkorting van €380 euro in plaats van €420.

Allium

Praktisch

 • Locatie: Abdij van Averbode, Abdijstraat 1, 3271, Averbode
 • van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus 2023
 • aankomen vanaf 14 uur, welkom en opening van de cirkel om 16 uur, uitwuiven woensdag om 16 uur
 • voor mannen en vrouwen van alle leeftijden
 • je wil graag de tijd te nemen om te verbinden met elkaar en met de stilte in jezelf
 • bijdrage: 380 euro, alle begeleiding, overnachting, maaltijden incl koffie , thee, water en fruit inbegrepen. Drankjes uit de bar zijn niet inbegrepen.
 • maaltijden: in de abdijkeuken zelf bereid, typische Vlaamse keuken, rijk en lekker
 • keuze met of zonder vlees
 • medisch dieet, intolerantie, voedselallergie: je kan dit doorgeven aan ons
 • kamer: luxe 1 persoonskapers met privé-badkamer. handdoeken niet inbegrepen
 • wifi aanwezig

Na inschrijving ontvang je een uitnodiging tot betaling en een contract dat je ondertekend terugstuurt. Na betaling en ondertekening contract is jouw inschrijving definitief. De plaatsen zijn beperkt.

Allium

Over de begeleiders

Petra Elberse

Petra Elberse, yogadocent en levenskunstenaar, ondersteunt je met liefde op je reis naar een licht en vervullend leven. Zij vertrekt daarbij vanuit haar eigen levenslessen en ervaringen O calor humano (de menselijke warmte) en de verbinding met de natuur. Zij deelt die reis heel graag met jou. De vele kleurrijke ontmoetingen en de support van haar leraren op haar ontwikkelings- en bewustzijns pad vervullen haar met dankbaarheid. Het bracht haar tot waar ze nu is : being enough, de acceptatie van wat er is en een gevoel van vrede en rust. Zij deelt heel graag deze levensinzichten met jou via integrale yogalessen, Mayawijsheid en Soulcollage workshops. Meer over Petra lees je op www.joiavida.be

Griet De Keyser

Griet De Keyser is Do-In yoga docent, intuïtief natuurcoach en mindfulnesstrainer. Voor ze startte met haar eigen yogapraktijk werkte Griet 34 jaar als verpleegkundige. Vanuit haar eigen zoektocht naar innerlijke vrijheid en een lichter leven doorliep ze allerlei opleidingen rond innerlijk werk en bewustwording.  Bovendien zet zij al haar ervaring en kennis graag in om jou te helpen ontspannen en in balans te komen. Zij doet dit met behulp van Do-in yoga, een discipline die zich baseert op de Oosterse filosofie en de 5-elementenleer en nauw verbonden is met de natuurelementen. Anders gezegd: alles komt samen, hoofd, hart en hara op één lijn. Nog meer weten over Griet https://www.grietdekeyser.nu/over-mij/

Allium

Wat kan je verwachten: verbinding voelen met jezelf en anderen

Verbinding voelen met jezelf en anderen, de natuur en de mensen rond jou: we bieden je een afwisselend programma aan, een mooie mix van yoga, stilte, meditatief zijn en bewegen in de natuur, alsook creatieve workshops zoals soulcollage.

Soulcollage

Soulcollage is een leuke, zachte en creatieve methode om meer over jezelf te ontdekken en dichter bij jezelf te komen. Je luistert naar de taal van je hart en laat je verrassen door de boodschap van je SoulCollage kaarten. Zo maak je contact met de speelse en wijze delen in jezelf. Hierdoor kom je meer in balans en groei je verder naar wie je werkelijk bent.

Wat heeft jouw hart je te vertellen?

Dit alles draagt op een holistische wijze bij aan je welzijn om zo meer harmonie, eenheid en verbinding te ervaren in jezelf.

Allium

Intuïtief

Leuk om te weten is dat zowel Griet als Petra intuïtief werken en van de natuur houden. Daarom trachten we zo veel mogelijk buiten te zijn. De natuur is er werkelijk prachtig. De abdij zelf is luchtig van sfeer en gastvrij, het eten is er rijk en lekker, de kamers stil en geborgen.

Vrij aanbod

Je bent vrij om aan de vespers van de abdij deel te nemen of op jezelf in de natuur te gaan. Bovendien zijn er ijsjes 🙂 in de laan tegenover de Abdij en er is het abdij café waar het leuk vertoeven is. Bezoek zeker ook de abdijwinkel met veel natuurproducten en leuke spulletjes.

Je bent van harte welkom om mee te komen genieten.

Meer info en contact

Contacteer ons als je meer informatie wenst of zaken persoonlijk wil bespreken.

Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dit helpt ons enorm met de organisatie en daarmee kan wie vóór 18 juni bevestigt, genieten van een vroegboekkorting van €380 euro in plaats van €420.

Petra.elberse@me.com / 0484 502575
Griet.dekeyser@gmail.com / 0495 84 32 52

#meditatie #natuur #soulcollage #stilte #verbinding #voelen #yogalessen #herbronnen

Allium