Olijfblad
Olijftak

Wellbeing

Wil jij graag bijdragen aan je eigen welzijn, in je innerlijke kracht staan en zo vrede vinden in jezelf? Ik rijk je enkele wijsheden aan: ingrediënten voor een lichter en vervuld leven vol inspiratie.

De natuur is daarbij voor mij heel belangrijk. Ze voelt onze energie aan en geeft ons tegelijkertijd energie terug. De olijfboom vind ik een heel mooi en krachtig symbool voor vrede: gegrond en in verbinding.

Walk confidentially into the directions of your dreams
Steen

Yoga

Be in love with your life
every minute of it

Jack Kerouac

Hoe kan jij bijdragen aan je eigen welzijn? Na twee keerpunten in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar manieren om op een holistische wijze bij te dragen aan mijn eigen welzijn en meer specifiek die van mijn ogen. Yoga heeft me daarbij geholpen en is een belangrijke factor geweest om me meer in harmonie, eenheid en verbinding te voelen. Dit maakt dat ik het met zoveel liefde leef en deel.

Wil jij je ook meer in harmonie voelen?

Yoga

Yoga heeft ontzettend veel voordelen voor je lichaam en geest. Al na enkele lessen begin je
veranderingen op te merken en die blijven zich steeds maar verder ontwikkelen.

Verbinding bloem

 

Maya wijsheid Tzol’kin’

 

Op de weg naar zielontdekking en het bijdragen aan mijn eigen welzijn zijn Mayawijsheid en de Tzol’kin kalender voor mij een dagelijkse voeding in spiritualiteit en bewustzijn. Ze dragen voor mij bij aan een lichter en vervuld leven waarin ik mijn passies en creatiekracht kan ontplooien. De dagenergie werkt als een kompas dat je eraan herinnert wie je werkelijk bent en geeft richting aan de volgende stap in je leven.

Wil je ook meer in jouw innerlijke kracht staan?

Mayawijsheid

Wat is Maya wijsheid?

Maya wijsheid is gebaseerd op de oude wijsheid van de Maya’s uit Midden Amerika, toegankelijk gemaakt voor de tijd waarin we nu leven. Het is een manier om de tijd te beleven die de Maya’s en veel andere Indianen volkeren al duizenden jaren geleden noemden in hun profetiën.

De oude Maya’s waren een hoog ontwikkeld volk en hadden veel kennis van astronomie en tijd. Zij gebruiken verschillende kalenders, die je kan zien als spiralen. Elke spiraal biedt nieuwe kansen en mogelijkheden in ons leven om te groeien en onze talenten te benutten.

Wanneer we ons verdiepen in de kalenders en levenswijze van de Maya’s kunnen we daar van leren hoe we lichter en vervuld kunnen leven. Hoe we beter afgestemd kunnen zijn op onszelf en ons bewuster kunnen zijn van de kansen en mogelijkheden die voorbij komen. Zo raken we meer afgestemd op wat we diep vanbinnen al weten en leren we daarop vertrouwen. We vinden de weg naar binnen: naar onze eigen kern en wijsheid.

Soul collage

SoulCollage®

Soulcollage is een creatieve, leuke en zachte methode om meer over jezelf te ontdekken en dichter bij jezelf te komen. Je luistert daarbij naar de taal van je hart. Je hoeft er niet bij ‘na te denken’. Het brengt je naar een ‘wereld die nog onbewust in je leeft’ en die zo rijk is.

Je maakt gebruik van je intuïtie en creativiteit en laat je verrassen door de boodschap van je SoulCollage kaarten. Zo maak je contact met de wijze en speelse maar ook de lastige delen van jezelf. Je komt meer in balans en groeit verder naar wie je werkelijk bent.

Wat heeft jouw hart je te vertellen?

Glaucoom

Zien, niet zien
Zien, te veel zien, te weinig zien?
Zien, door-zien
In-zien?

Vanaf mijn negentiende leef ik met glaucoom. Vele wegen heb ik bewandeld: eerst de klassieke medische wegen en op latere leeftijd de meer holistische aanpak. Mijn verhaal bundel ik op dit moment in een boek. Je zal erin kunnen lezen hoe je bijdraagt aan de gezondheid van je ogen en inspiratie krijgen voor een algemene en holistische levenswijze. Doorheen dit proces speelde yoga een belangrijke rol in het welzijn van mijn ogen.

Blijf je graag op de hoogte van deze holistische levenswijze?

Glaucoom

Boek

Mijn verhaal met glaucoom bundel ik op dit moment in een boek wat je kan inspireren in jouw weg. Coming soon!

Wij vragen onszelf
Glaucoom
One day I will find the right words
Steen

A gift with a difference

Met de Joia & Vida cadeaubon kan je een vriendin, je zus, je moeder of je dochter een cadeau doen uit het aanbod van Joia Vida, wat bijdraagt aan haar welzijn. Zoals bijvoorbeeld een yogales of een inspiratieworkshop. Zij kan dan zelf kiezen waarvoor ze het bedrag op de bon inruilt. Een cadeau om vanuit liefde te genieten van het leven en in verbinding te komen met jezelf.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder.

All beings are flowers blooming
Veldbloemen