Yoga Sivananda

IN VERBINDING MET JEZELF BIJ DE ABDIJ VAN NOTRE DAME D’ORVAL

Intuitief Schrijven, Yoga, meditatie, natuurwandelingen en creatieve workshops

Hoe zou het voor je zijn om midden in de stralende zomer even stil te staan en ruimte scheppen voor een diepere verbinding met de natuur en jezelf? Om vanuit die verbinding meer rust, harmonie en innerlijke vrede te ervaren? En zo meer vanuit die verbinding en dat vertrouwen weer met nieuwe energie en naar buiten, naar de wereld laten stromen van je creativiteit, expressie?

Dichter en Schrijfdocent Ann Van Dessel en Petra Elberse yogadocent en levenskunstenaar bieden een vijfdaagse bespiegeling aan waarbij integrale yoga, verbinding voelen met jezelf, met anderen en met de natuur centraal staan.

We verwelkomen we je graag in de Abdij van Notre Dame d’Orval van dinsdag, 1 augustus tot en met zaterdag, 5 augustus 2023.

De geborgenheid en de stilte van de abdij is namelijk de ideale plek om samen met een groepje gelijkgestemden weer helemaal verbinding te voelen met jezelf, de natuur en de mensen om je heen.

Ann en Petra kijken ernaar uit jou hierin te mogen begeleiden. Zij ondersteunen je graag met intuïtief schrijven, zachte yoga, meditatie, stilte, boswandelingen en mogelijks creatieve workshops. We focussen op stilte, rust, vertraging, natuur, verbinding. Je wordt aangemoedigd om te doen wat goed voor je zelf voelt. Zie het als een verbindende ontdekkingsreis naar jezelf. Dat is alvast onze intentie.

Tenslotte is er daarnaast ook voldoende vrije tijd om op jezelf te zijn. De omgeving is prachtig om te wandelen. Je stapt zo even in een andere wereld, de wereld van het zijn.

Volpension

Voor deze dagen is volpension voorzien. Ieder beschikt over een eigen kamertje met warm en koud stromend water. Maaltijden zijn voorzien. Je kunt aangeven met vlees, vis of vegetarisch. In de gang zijn er toiletten en douches. Alles is praktisch en netjes.

Dit kunnen we aanbieden voor €450,00,- alles inbegrepen. Wie sanitair (wc en douche) op de kamer wenst, betaalt €40 extra.

Allium

Praktisch

  • locatie: Abdij van Orval, Orval 1, 6823 Florenville
  • van dinsdag 1 tot en met zaterdag 5 augustus 2023
  • aankomen vanaf 14 uur, welkom en opening om 16 uur,  einde voorzien op zaterdag na de lunch
  • voor mannen en vrouwen van alle leeftijden
  • je wilt graag de tijd nemen om te verbinden met de stilte in jezelf, met elkaar
  • bijdrage: 450 euro, alle begeleiding, overnachting, maaltijden incl koffie , thee, water en fruit inbegrepen.
  • keuze maaltijden – met of zonder vlees of met vis
  • kamer: ieder beschikt over een eigen kamertje met warm en koud stromend water. handdoeken en beddegoed – niet inbegrepen
  • wifi aanwezig
  • wie sanitair (wc en douche) op de kamer wenst, betaalt Euro 40 extra
  • Na inschrijving ontvang je een uitnodiging tot betaling en een contract dat je ondertekend terugstuurt. Na betaling en ondertekening contract is jouw inschrijving definitief.
   de plaatsen zijn beperkt.
    Allium

    Over de begeleiders

    Ann Van Dessel

    Ann Van Dessel uit Mortsel is dichter en schrijfdocent poëzie aan de SchrijversAcademie in Antwerpen.
    Ann neemt graag initiatieven om poëzie van het voetstuk te halen en terug aan de mensen te geven. Want poëzie is van iedereen. En iedereen is poëzie. Geregeld neemt ze collega’s-schrijvers mee naar de Abdij van Orval om te luisteren naar de veelzeggende stilte die daar spreekt. En om te schrijven. Meer over haar publicaties vind je op www.annvandessel.com

    Petra Elberse

    Petra Elberse, yogadocent en levenskunstenaar, ondersteunt je met liefde op je reis naar een natuurlijk lichter en vervullend leven. Zij vertrekt daarbij vanuit de verbinding met de natuur en haar eigen levenslessen en ervaringen met O calor humano (de menselijke warmte). Meer stilte, rust en ontspanning voelen, schenkt je diepere innierlijke verbinding. Zij deelt die reis en levensinzichten graag met jou door integrale yogalessen, Mayawijsheid en Soulcollage workshops. Meer over Petra lees je op www.joiavida.be

    Allium

    Wat kan je verwachten: verbinding voelen met jezelf en anderen

    Verbinding voelen met jezelf en anderen, de natuur en de mensen rond jou: we bieden je een afwisselend programma aan, een mooie mix van intuitief schrijven, yoga, stilte, meditatief zijn en bewegen in de natuur, alsook creatieve workshops zoals soulcollage.

    Soulcollage, wat heeft jouw hart je te vertellen?

    Soulcollage is een leuke, zachte en creatieve methode om meer over jezelf te ontdekken en dichter bij jezelf te komen. Je luistert naar de taal van je hart en laat je verrassen door de boodschap van je SoulCollage kaarten. Zo maak je contact met de speelse en wijze delen in jezelf.

    Dit alles draagt op een holistische wijze bij aan je welzijn om zo meer harmonie, eenheid en verbinding te ervaren in jezelf.

    Allium

    Intuïtief

    Leuk om te weten is dat zowel Ann als Petra intuïtief werken en zich sterk verbonden voelen met de natuur. Daarom verbinden we graag met de natuur en met onze eigen natuur. Naast de natuur, de stilte, rust, vertraging en verbinding ligt onze focus ook op om te doen wat goed voor je voelt. De natuur rondom de abdij van Orval is werkelijk prachtig.

    Vrij aanbod

    Je bent vrij om aan de vespers van de abdij deel te nemen of op jezelf in de natuur te gaan. Je bent vrij om aan eender welk aanbod van ons deel te nemen.

    Een bezoek aan de abdijwinkel kan ook de moeite waard zijn met een ruime keuze uit boeken, kaarten, een Orval’s kaas, Trappist of …

    Je bent van harte welkom om mee te komen genieten.

    Meer info en inschrijving

    Contacteer ons als je meer informatie wenst, zaken persoonlijk wil bespreken of graag wil inschrijven.

    Ann Van Dessel: annjmvandessel@gmail.com

    Petra Elberse: petra.elberse@me.com / 0484 502 575

    Klik hier voor meer info over de abdij en haar geschiedenis

    #inverbindingmetjezelf #yogalessen, #soulcollage #mayawijsheid #gatherings #stilte #rust #harmonie #vreugde #natuur

    Allium