Yoga Sivananda

GA OP EEN INNERLIJKE ONTDEKKINGSREIS MET MAYA WIJSHEID

Op de weg naar zielontdekking en het bijdragen aan mijn eigen welzijn zijn Mayawijsheid en de Tzol’kin kalender voor mij een dagelijkse voeding in spiritualiteit en bewustzijn. Ze dragen voor mij bij aan een lichter en vervuld leven waarin ik mijn passies en creatiekracht kan ontplooien. De dagenergie werkt als een kompas dat je eraan herinnert wie je werkelijk bent en geeft richting aan de volgende stap in je leven.

Wat is Maya wijsheid?

Maya wijsheid is gebaseerd op de oude wijsheid van de Maya’s uit Midden Amerika, toegankelijk gemaakt voor de tijd waarin we nu leven. Het is een manier om de tijd te beleven die de Maya’s en veel andere Indianen volkeren al duizenden jaren geleden noemden in hun profetiën.

De oude Maya’s waren een hoog ontwikkeld volk en hadden veel kennis van astronomie en tijd. Zij gebruiken verschillende kalenders, die je kan zien als spiralen. Elke spiraal biedt nieuwe kansen en mogelijkheden in ons leven om te groeien en onze talenten te benutten.

Wanneer we ons verdiepen in de kalenders en levenswijze van de Maya’s kunnen we daar van leren hoe we lichter en vervuld kunnen leven. Hoe we beter afgestemd kunnen zijn op onszelf en ons bewuster kunnen zijn van de kansen en mogelijkheden die voorbij komen. Zo raken we meer afgestemd op wat we diep vanbinnen al weten en leren we daarop vertrouwen. We vinden de weg naar binnen: naar onze eigen kern en wijsheid.

Workshops Maya wijsheid

Een workshop Maya wijsheid kan je zien als een ontdekkingsreis in verbinding met jezelf op weg naar een lichter en creatief leven. Je afstemmen op je eigen wijsheid doet je hart openbloeien en brengt je ook meer vertrouwen en zachtheid. Stilstaan bij de dagenergie is een brug die je helpt gebruik te maken van de kansen en mogelijkheden om te groeien en te creëren.

Datums:

  • vrijdag 23 februari
  • vrijdag 8 maart
  • woensdag 20 maart: Lente-Equinox Event

Praktisch:

  • Telkens van 14u tot 16u
  • Inclusief een drankje
  • Bijdrage: € 45,00 per persoon
  • Locatie: Joia & Vida, Duinendreef 3, 2950 Kapellen, België
  • Inschrijven en meer info via petra.elberse@me.com
Allium